Ibland får man vara lite egenkär!


Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2Längtar så sjukt mycket efter att se Harry Potter and The Deathly Hallows PART 2!! ååååh!!!

Bal 2o11

Fy fan, det finns verkligen inte ett kort där jag ser okej ut. Förutom på dom jag är full som en kastrull... Hur illa är inte det? hahahahah!!!

Det där med att komma ihåg...

Måndag: Fixa planscher till Chaplin ang Studenttågan
Tisdag: Svenskaplugg, körkort
Onsdag: Stockholm med Media
Torsdag: Försöka bli klar med allt i spanska.
Fredag: Öltält som fan.


Förövrigt rockade balen stenhårt igår. Bilder kommer!
Puss och kraam


.

" Bjuder på cigg igen
men nu så fienden
Säger att allt är bra
Hur fan kan du spela glad? "Relaterar, skarpt!


STUDENTTOGA!

Hej!

Nu är det såhär att jag har dragit igång ett event på Pub Chaplin onsdagen den 1 Juni. (Vi är lediga torsdag & fredag) Jag tänker köra enligt tradition och rubriken lyger STUDENTTOGA!

Imorgon kommer jag bjuda in alla mina FBvänner + att Chaplins Facebooksida ska lägga ut eventet där alla som inte är vän med mig kan gå med! Det är öppet hus som gäller så alla som är över 18 kommer ju självklart vara där. Alla som har utklädnad kommer in billigare och kommer också ha vissa förmåner i baren. Stora dansgolvet ska också vara igång! För er som har missat, så är det förfestpartaj nere i källängen innan, sedan drar vi vidare till Chaplin!

MISSA INTE DETTA!!!!! :)


Senilsnöre och hörselapparat, kanske?

Well, ju fler saker jag har att tänka på desto mer glömmer jag. Rätt logiskt va? Jag har för en gångs skull tänkt till denna gång och ska därför skriva ner ett par saker inför kommande vecka då jag känner att jag har en hel del att tänka på. Eftersom jag inbillar mig själv att min blogg är intressant så brukar jag vanligtvis kolla till den, ja,  i alla fall 5 gånger om dagen, i stället för att göra allt annat jag ligger efter i, så hänger jag här som ett annat sär. Jag gör en classisk "kom-ihåg-lista" i ett inlägg. Och förmodar att jag inte kommer glömma något nu! FEEETTT!!Allt:
Klänning (??????)
Lösögonfransar
Lösnaglar
Rouge (Persika/rost)
Ögonbrynsfärg
Väska
Efa Affling-ring
Örhängen
Kamera + Laddar + Minneskort
Sjal alt vit kavaj
Paraply
Skor
Lipgloss
Stay-ups

Veckan:
Måndag: Sola, köpa smink
Tisdag: Kolmorden
Onsdag: Provsminkning att H klockan 15:30
Torsdag: Sola, Klänningsköp (om jag ej har fått mig)
Fredag: Naglar at Björkis 14:15, Sova tidigt
Lördag: Hämta hanna, 08:00 i hultsfred, 13:00 foto, 14:00 Ishallen...
Söndag: -


FantastisktJag har gått med i trenden, eller, det var ett tag sen. Dessa fantastiska fotofilter kan ju göra en snygg på inga minuter!

Jag är inte tillbaka men jag är här!

Oj oj oj. Vilken katastrofal bloggtorka! Jag har fan inte tid att informera er om mitt liv längre. Det händer alldeles för mycket saker för att få ner i ett normallångt blogginlägg så det är ju lika bra att droppa det har jag tänkt. Men ikväll, som ni också märker... fick jag ett sånt där gött sug och kände för att få ner några rader. Helt menigslösa egentligen men, ja, förvisso kan de väl vara underhållande för en hel? Ni har ju inte gett upp hoppet än i alla fall och det tackar jag för! Nåväl. Jag har hittat min studentklänning nu. Supernöjd och supersnygg. Jag har inte heller fåt hem min BALKLÄNNING som jag skulle fått hem för två veckor sen. Tror ni att jag är nervös? Ehe. Lite..
Studenten är snart här, drygt 5 veckor kvar. Vad fan hände??


Herrå!

Gillar ni Rebecca & Fiona? Då borde ni gilla det här!

För er där ute som rockar Rebecca & fiona är det här någor för er. NAUSE har äntligen släppt "Made Of" på Youtube nu. Jag gillar den grymt! Den kommer garanterat bli en utav mina favoriter på dansgolvet i sommar!

 

RSS 2.0