Why would we keep pretending that there's nothing there?

Oj oj oj. Här händer det grejer. Mitt liv som arbetslös är över! Jag fick jobbet på STG och, det innbär då att jag är en metalarbetare, eller, en bearbetare som det så fint heter. Riktigt trevligt faktiskt. Hade aldrig någonsin klarat av att gå hemma hela dagarna. Nu letar jag lägenhet. Stor etta eller helst en två:a! Skulle vara både skönare och smidigare att bo i stan! Nu köra vi på tills 29 då det är semster i två veckor. Då ska jag bland annat på "intensivkurs" med körkortet och så blir det bio i Linkan...Harry Potter you know! Vecka 30 funderar jag skarpt på att dra en sista minuten ner till Manda! Jag säger bara PACHA!
 


MIDSOMMAR

 

Nu drar jag till staden för midsommarfirande med livets kompanjoner :) Love iiiit!

NIKE

Nu ska jag äta våfflor hos Görans mamma och pappa. Sedan bär det int till standen för att köpa ny running shoe. Och jag vet exakt vad jag vill ha för några! Satan vad snygga skor det finns nu, nästan så man kan ha dom till allt ju! I alla fall, jag har sagt till mamma att hon ska tvninga mig att gå varje dag nu när jag inte göra något vettigt om dagarna!

Hejdååååååå!


3.

 
Jag lånade några bilder från någon på Face. Hoppas ni inte bli allt för arga ;)
Sant!

 
Här är vi, Amanda och jag och sjunger den blomstertid nu kommer för sista gången! 


Nej, jag har inte förstått det än. Inte ens lite. Det känns som vanligt. Nu har jag sommarlov, sedan börjar jag skolan. Jag har verkligen inte fattat det...hur många gånger jag kollar på mina bilder från i går så, nej, fan detta är inte sant! Jag kommer bara ihåg att i går kan ha varit en utav de lyckligaste dagarna i mitt liv. Eller förresten, det var den lyckligaste dagen i mitt liv. (Än så länge ) Alla minnen från skolan förstärktes, tårarna rinner men själen bara ler. Jag är fri! FREE LIKE A FUCKIN BIRD! Här står jag med mina kassa slutbetyg, utan körkort och utan jobb, och ler. Ler för jag är fri. Detta har varit ett långt och plågsamt kapitel i mitt liv. Framförallt i slutet, aldrig har jag dalat så mycket med allt som då. Men nu är det över. Med detta menar jag självklart skolan i sig. Utan mina vänner och klasskamrater hade jag aldrig fixat detta. Utan er hade jag troligtvis inte varit någon, jag hade inte gått i skolan i alla fall! Tack för allt, ni betyder allt och jag önskar er all lycka till i framtiden! Nu börjar ett nytt liv. Jag menar nu börjar verkligen ett helt jävla nytt liv.

Vi hörs!


IMORGON SMÄLLER DET!

Imorgon blir vi fria. Jag fattar inte att jag faktiskt tar STUDENTEN!


STUDENTVECKA DAG 2

 

Idag kör vi! Nu jävlar brudar.

HELG

Den här helgen har varit så jävla sjuk! 

Den första bilden beskriver den senare delen av gårdagen. Ja, jag skrattade så jag tjöt. Hanna din blus?

Andra bilden är från i fredags då jag och två tjejer till var och firade våran fina vän Amanda Wills student!

Tredje bilden talar för sig själv, nöjd mitt hår den kvällen faktiskt!

.

"En fjäril längtar alltid ut igen
Små lätta vingar, som jag lätt skjuter undan, som jag lätt förringar
som vilka vingar som helst, vilka känslor som helst"

L.W.När man inte kan sova...

 

...så ritar jag lite liksom.


Så jävla bra grejer!


Som många kanske vet så handlar jag i stort sätt alla mina kläder på secondhand. Idag tillexempel hittade jag typ de bästa fynden i mitt liv. Let's take a look :) 

Ett par safariedojjor i tyg med liten klack. SKITSNYGGA!!
En ihoplappad läderväska.
Två mönstrade långklänningar.


Alcohol built this body and soul. R.

Jag vet egentligen inte varför jag gör det, det finns liksom inte någon spärr inom mig som kan säga att det räcker nu. Jag gör vad som helst, när som helst. För någon som ljuger om exakt allt. För någon som aldrig ens skulle ge mer än ett ligg tillbaka. Den här helgen har onekligen bevisat för mig vem det är som står i de där skorna, en jävla nolla. Som ljuger om exakt allt. Jag tänker inte ta mer skit. Framför allt, jag tänker inte önska dig något mer lycka till i framtiden. Jag har alltid stått upp för dig. Men inte längre. ALDRIG. Ditt val, din jävla förlust som du så fint sa det här om dagen. Visst lärde man sig när man var liten att om man ljuger för mycket blir tungan svart? Inte ens ett lycka till. Nu räcker det, jag vill inte ha något med dig att göra.

Tack för inget!Ta mitt visa, kom hit nu!

..så lät det igår.

Nu är det du som är dum. Riktigt jävla dumdum!RSS 2.0