NU HAR ÄVEN JAG EN JÄVLA IPHONE 4!!!


Come on, climb a mountain!

Yessssssss! Jag äntligen har fått hem lite kläder från H&M, eller 4 linnen i alla fall. Sjuukt välbehövligt måste jag säga. Jag råkade ju tvätta sönder ett par för ett par veckors sen! Jättesmart tjej!! Men nu är jag på banan igen. Om man skulle ta och röra lite på fläsket och städa upp lite på mitt rum? Bädda sängen, dra upp rullgardinerna osv osv. Mmm.

- You're too proud for love


Vilket pyssel.

Jag önskar att jag kunde träna idag men icke sa nicke, bäst att ta det lungt ett par dagar nu. Jag som hade kommit igång så jävla bra! Får bli en  långpromenad i stället. Alltid något ju!För er som gillar musik med lite mer drag i när ni tränar kan jag faktiskt rekommendera min egna playlist! Och den finns här: Let the fat buuurn!  (öppnas i Spotify)

Blöööööö!!!

Jag skojar inte när jag säger att det rinner salv från min mun. Har aldrig varit med om något sånthär innan och lite mysko känns det. Fick sy 4 stygn också. Ja, jag har varit i Västervik och opererat bort en utav mina visdomständer. Nästa blir det 28 feb! Fan, så obehagligt!! Nu börjar det göra ont med...Kul och leva på soppa i en vecka. Jag som var så grymt sugen på saltgodis :(


 Illa.


Just like in "Pink - so what!"

Ja, den här helgen kan man ju spekulera lite i alltså. Jävlar iii, vad hårt det tog. Hade min fylla from hell. Varför lyckas jag alltid ha den just i början av året? Det är i alla fall så det är. Ångesten börjar sakta klättra upp och jag börjar må skit - igår! Idag är jag en helt vanlig Ella. Tur att det där inte sitter i så länge ju! Idag däremot ska jag åka och operera bort mina visdomständer i Västervik, så skönt ju! Ser verkligen fram emot det här.... Soppa i ett par veckor nu då!


Bäst att skynda på, mormor och morfar kommer snart!


???

det har typ hänt något med min bloggggg....?

Like i'm the only girl in the world?

Det är fan sjuk vad det märks på mig direkt när jag börjar träna! Som idag, vaknade jag vid halv 9 hur pigg som helst. Med tanke på att jag gick och la mig typ vid 3 så är det ju lite märkligt! Aja, tänkte träna lite nu innan jag dra mig in mot staden. Tror Hanna och jag ska fika, vi har kanske lite att prata om sen i onsdags!? Jag är lite sugen på att dra ut ikväll...någon?

He-he-heeeydoo

Pippi på de sju haven, chirre & dipp = NU!

Vet inte om jag har sagt det men jag fick två Pippi Långstrumpfilmer av min farbror KjellWikelll i Julis. Det låg ju en viss humor i det men allvarligt, jag ÄLSKAR Pippi! Ibland önskar jag att jag vore 5 och typ helt omedveten om allt...


// Ella


Shhiiit vilken inspo!!!Word up!

Igår hade jag och Palme en lite nostalgikväll med vin och Winnerbäck som backup! Sjukt mysigt och uppskattat. Drog vidare till Harranbarran där det inte hände allt för mycket med det gick väl vägen. Är lite sugen på att festa imorgon faktiskt.. sista kvällen innan Harrys lämnar oss.. tack gode gud för det! Förlåt. Nu ska jag sticka ner till träningsrummet, ta med mig min lap & och min "fat burning-list" på spotify för och köra ett stenhårt pass. Ska inte kunna röra mig imorgon. Hell yeaaah!

E.

Wish me a damn good luck!


Shuffling the cards of your game
Eyes on fire.

BreathHöga förhoppningar!


Nyår 2010. Startskott för 2011. Nytt år, nya möjligheter. Ska försöka lämna år 20jävla10 bakom mig. För, det kan nog ha varit bland det värsta året i mitt liv. Grundat på att jag inte vann hans hjärta. Allt baserat på det. Ja, Jag förlorade. - MEN DET VAR FÖRRA ÅRET DET!! 

Nu kör vi.


Gör precis som alla andra!

Årets nyårslöften?
Tror inte riktigt på det där med nyårslöften. Jag lyckas aldrig hålla dom ändå!

Årets datum?
1:a augusti!

Årets ekonomi?
Urusel...shit..ångest

Årets köp?
Köp och köp. Men jag har ju nästan fått en bil ch det var ju årets bästa köp!

Årets humör? 
Stundvis har jag nog varit världens lyckligaste tjej...men samtidigt blivit så omedvetes sårad och där med sjukt ledsen! 
 
Årets hälsa?
Befinner mig förtillfället i mitt livs sämsta form, aldrig tränat såhär lite som jag har gjort 2010. SKAM!

Årets glädjeämne? 
Frihet, vänner och musik!

Årets musik?
Kanye West, Robyn, Rihanna, Petter och Eminem!

Årets tvprogram? 
Så mycket bättre, och halv åtta och mig! Haha fy fan jag har inte tid med tv!

Årets film?
Som sagt, jag har inte kollat på särskilt mycket film/tv. Så Pass.

Årets vän?

Hanna Lindell och Linnéa Palmer! 

Årets kärlek?
Jag säger som Ludde sa: "Lite styriga"

Årets hatobjekt?
Eftersom jag har någon typ av sjukdom som innbär att jag stör mig på allt så skulle det ta ett år att räkna upp allt! Men kort och gott handlar allt om tillit och falska små kräk!
 
Årets hunk?
Han finns i Vimmerby!!

Årets saknade?
My old bff!

Årets nya bekantskaper?
Sjuuuk mycket nya människor! ÄLSKART!
 
Årets utlansdresa?
Inte fan vart det Cypern i alla fall!

Årets roadtripp?
Göteborg!

Årets lärdom?
Att jag ska sluta bry mig om vad alla andra tycker och sluta vara beroende av andra! I made it!

Årets slöseri?
Alkohol.....skapade denna vackra kropp. Åh fy fan. Så sämst!

Årets miss? 
Don't no really, men jag antar att det var våran välplanerade cypernresa och gick käpprätt och skogen! 

Årets sämsta?
Olyckligt kär skulle man kunna kalla det va?

Årets önskan?
Jag har nog fått allt jag vill, sjukt ju!

Årets födelsedag?
Min såklart!

Årets fest?
Oj oj oj, et finns ingen årets fest. Finns ETT PAR!

Förväntningar av 2011:
STUDENTEN OCH USA!!!!

RSS 2.0