Relationer, relationer var knappast något ord som man fick lära sig i skolan.

Jag sitter här i mörkness, efter mina timmars arbete, och äter halvfärdigt ris och dricker en avslagen ramlösa. Det smakar skit och jag har ingen aning varför jag ens vill få i mig detta. Men så blev det i alla fall. Vilka vecka va! Helt otroligt hemsk.. fast ändå helt jävla underbar. För det första, och det bästa; - Nästa helg flyttar fan jag! Det andra...de tar vi en annan gång. Eller? Jo, så gör vi. Jag vet liksom inte ens om det är bra eller dåligt bara. Måste nog försöka ta reda på det, hur DÄ nu ska gå.........Adjö.


Andas in, andas ut

Det finns inget bättre än att ligga och lyssna på bra musik efter 9,5 timma jobb. 
 
Musikanto – The Ballad of Two Vultures
 


Dubstepsommar - så jävla bra!

Hola, bonjour eller varför inte lorem som man säger på latin. Hej alltså. Nej, det var inte igår jag var här, och jag är inte heller tillbaka. Bara för idag. Ooooj, vad det går, och det rusar. Jag befinner förtillfälligt högt över molnen. (lallala) Kan ni tänka er va! Sakta men säkert börja alla jävla bitar falla på plats. Vi ska inte ta ut något i förskott men jag har det på känn, - det är min tur nu! Innan torsdag vet jag om jag har kvar mitt jobb och om jag kommer bli en såndär Vimmerbybo. Spänd men samtidigt väldigt förväntansfull! Vi hoppas på de bästa, eller hur vänner? Ni anar inte vad det snurrar i huvudet, jag tror jag har planerat varenda detalj i lägenheten redan. Och jag tror redan att jag kommer trivas!

Jag och mina två bästa kompisar var på Emmabodafestivalen för ett tag sen. Och, det, kan inte riktigt än beskrivas i ord. Jag tror det var det bästa jag har varit om i mitt liv. Jag tror faktiskt att det var det jag behövde. Glad och friii!


 
Ryyyyser!

RSS 2.0