Drinks up high

 

Imorgon är det vaaalborg och det ska firas med ett par glas. Jag har i alla fall laddat upp ordentligt och tur är väl det. Frågan är bara vad jag ska ha på mig!??!

Clubsukkerz – Drinking Song (Kid Alexx Vs. Discobastardz Club Edit)

Kom igen!

YES, tro det eller ej så ska jag faktiskt på arbetsintervju på torsdag på Åbro. Vi får hålla tummarna liksom :)

Jävligt bra avrundning på kvällen, pussssar!


Är du tjock eller smal? Bor du i denna stad? Har du allt jag vill ha? Hoppas inte!


 


Jag fick pengar i mina påskägg i år. Därför tänke jag visa vad jag har beställt från H&M. Deras nya "Fashion against aids- kollektion" har ju kommit! Lite 80-tal juuu! JAG GILLAR'T! Tänk den här outfiten och ett par svarta ray bans och ett par softa converse. ÖVERFETT!!



Panda Da Panda – Vem e du


Fy fan vilka goa minnen!




Dom här bilderna tog när jag fyllde 17 och jag hade fest för första gången i broholm. JAG VIKER MIG AV SKRATT! HAHAHAHAHAHAH!

Some old shit different day

Hej hallå!

Tanken var väl att jag skulle ha festat igår men jag var så jääävla trött så jag åkte hem och la mig i stället. Hur skön är man då? Jätteskön. Anyhow så är det himla gött väder ute idag, och jag har fått lite ångest över hur tjock jag faktiskt har blivit. Vad är inte mer passade än en springtur ner till pappa då? perfekt. Annars leker livet rätt bra. Helgerna är sig lika, same old shit different day som det så vackert heter. Samma männsikor samma saker. Nä nu är det bäst att jag sticker iväg så jag inte blir sittandes här.


Pyssar.


Men helvete.

Råkade yttligare ta ett dåligt beslut igår IGEN! Varför händer det alltid när klockan är mycket och man fortfarande är lite småfull?


STUDENTMÖSSAN HAR KOMMIT!


 

Snart står vi på trappan och skriker oss hesa med en flaska champange i näven! JÄVLARRRRRR!

Stuuudenten snart eller så typ eeeh juu...

Förbra kväll igår alltså! Inte ösig utan mysig. Den började bra hemma hos mig. Jag bjöd på middag. Tror fan jag impade rätt hårt på Amanda med min egenskapade "Creamkantarell" som jag fick till riktigt bra! Alltså vafan jag tror jag blev impad på mig själv till och med. Hahah. bra ju! Undra om jag hade dominerat rätt hårt i en kockkarriär? Kanske något för framtiden? Ja vet inte. På torsdag går vi på påsklov och det ska bli så jävla underbart. Det är dessutom inte långt kvar till studenten. Eeeh förlåt alltså men jag kommer troligtvis älta detta till dagen är inne. FUCKIN STUDENTEN KOMPIS!!!!!!


FY FAN DET SKA SLÅ HÅRT!!!
John Travolta – We Go Together
Abba – Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)
Abba – The Winner Takes It All
Lady Gaga – Poker Face
E-Type – Campione 2000 - Radio Version
Aqua – Barbie Girl
Ace of Base – All That She Wants
ItaloBrothers – Stamp On The Ground - Radio Edit
Van Halen – Jump
GeoDaSilva – I'll Do You Like A Truck
Big Ali – Hit the Floor "Power" Feat Dollar Man - Radio Edit
Kick – Ge mig lite mer
Magnus Uggla – Kung För En Dag
Björn Rosenström – Raggarrock, Pojkarna Som Busar
Byz – Karatefylla
Eddy Wata – I Like The Way - Original Radio Edit
Kobojsarna – Jag Vet Du Vill Ha Mig
Angel – Sommaren i City
Scooter – Nessaja - Radio Edit 
Rebecca & Fiona – Bullets - Nause & Adrian Lux Remix Radio 
Various Artists – L'Amour Toujours
Corona – Baby Baby 
Europe – The Final Countdown 
Gyllene Tider – Det Är Över Nu 
30 Seconds To Mars – Kings and Queens 
Vikingarna – Djingis Khan
Lasse Stefanz – Hallå Du Gamle Indian
Cyndi Lauper – Girls Just Wanna Have Fun
Vengaboys – Boom, Boom, Boom, Boom!! - Airplay
Gunther & the Sunshine Girls – Ding dong song - Radio edit
Britney Spears – I Love Rock 'N' Roll


Ella


 

Är så jävla nöjd över mitt nya linne och mitt nya smile. Det bli  bara bättre och bättre det här :)

;)




Yo, I got that boom-chicka-boom-chicka-boom-boom-boom



Jag blir så glaaaad när jag hör den här låten!

Never give up!


By Gruene Wolken. 

Trots att det är söndag och solen har gått i moln känns det inte så farligt ändå. Detta brukar helt klart vara den sämsta dagen i veckan. Igår skulle jag sätta upp en ikeahylla all by myself men det slutade med att jag gav upp. Tänk er en sån där "Lackhylla" ni vet. En bräda på väggen men jag misslyckades totalt. Jag som kallar mig själv händig borde nog i stället hålla käften. Pinigt ju! Jag stannade hemma förresten, igår alltså. Gick och la mig skapligt men vaknade självklart runt 4 snåret för att jag var så jäävla kissnödig. Försökte hålla emot men det gick inte, så det var bara at ge sig upp och släppa på trycket.. 4 av alla klockslag. Trött. 

Förresten! H och jag ska boka tid för tattoo nu i veckan. Jag ska skriva "breath" i nacken och H ska skriva "Andas" på sin nacke. Vad fiiiint det kommer bli!!

It's been a long old trouble long old troublesome road



Igår var en bra kväll. Mysig. Idag är det en ännu bättre dag. Solen skiner, jag fixar köttet och pappa tar grillen. Och, så lite "I need a dollar" på allt de där så har vi den grymmaste lördagen i April. - Hittills ;)

Nature's mysteries by Lovisa Glennfalk




Lovisa fotograferade mig till ett projekt i skolan för ett tag sen. Detta är den bild jag gillade mest! Dock har jag gjort om den väldigt väldigt mycket i Photoshop. Vart en helt annan bild men jag tyckte det var mycket bättre för den delen!

Ni ska få se dem andra bilder också! (Dem har jag inte gjort något med)


  

  

..jag behöver inte ens säga något! Vi bara vet.



Ratt i bakelit, Californiavit

Vad är det som händeer i mitt liv eegeentligeen?!? De mest lustigaste sakerna kanske? Aaah. Typ ju. Jag blir fan bara mer och mer förvirrad för varje dag som går. Skönt, jag som inte har något alls att tänka på, liksom. Kan vi inte spola tillbaka tiden lite? Typ, hänget i Jönköping som blev till den grymaste sensationen ever. R&F's musik som bara vibbrerade genom hela min kropp, från topp till tå. Berusnigen som var perfekt. Svetten rann. H och jag var glada. Allt ägde. Gud, kom igen H kan vi inte dra igen? Vi behöver lite mer lajban i våra liv. Och ta ett rejält avstånd från Vimmerbyfolket, eller, i alla fall jag. Du har ju hittat ditt bo där upp. Faan så sugen är jag ju. Tror Fredrika kickade igång något i mig förut när hon skickade massa "studentlåtar" genom facebook. Det är våran tur nu flickor, det är våran tur nu. Imorgon vankas det "dodgeball-tunering" i skolan. GrymT!  




Drar till skolan nu!


E.


Titta där är ju jag igen!

Foto: Therese Hasselkvist

Sommar nu tack!




.



Det är söndag igen. Här sitter jag och försöker verkligen plugga men det går verkligen inte bra. Jag ger upp. Det lilla hoppet har försvunnit, like I care? Men så är det. Istället påbörjar jag ett uselt blogginlägg där jag vill ha sagt så fruktansvärt mycket saker och tankar men lyckas bara få ut totalt ointressant fakta. Jag tror jag är rätt less idag och det är inga konstigheter med det, det är ju söndag? Njaao, det är inte den där frustrationen längre, och det är inte känslan av att vara ledsen utan känslan av att låta det vara som får mig att känna såhär. Det är fan på tiden, jag vill. Vill mer än något annat bara släppa taget, ge upp och låta detta vara. Jag kommer ingenstans utan står och trampar på samma ställe som jag blev lämnad på, ungefär. Ja detta vart kanske inte så uselt som jag trodde att det skulle bli, det vart faktiskt jävligt bra nu när jag ser vad jag har skrivit. Nu ska jag hittat tillbaka till hoppet och söka vidare. Whatever, fuck it.

BILD

 

Foto: Therese Hasselkvist

Titta där är ju jag, hur ballt liksom?

RSS 2.0