Det vackra livet

I fredags firade vi Sara Karlsson som för lite sen fyllde 20 år. "Köket" var förbaskat kul denna gång. Roligaste kvällen på länge faktiskt. Jag hade med mig min systemkamera. Sååå bli INTE förvånade om ni råkar hämna här snart. (Bilder kommer imorgon) 

Lördag - Svenska Björnstammen på metropol. Slutsålt. Varmt. GALET! Kvarlämnad på parkeringen vart jag dessutom. Men, kom till slut hem. Gjorde ett obligatoriskt palmabesök vilket resulterade i en liten raggarrunda runt staden.

Idag harjagvaritlitebakfullfaktiskt. MEN som planerat har jag varit på dop för min systerdotter Lowa. Sötaste jag har sett! Idag har jag även varit på bröllop. Två flugor i en och samma smäll! Där satt vi i kyrkan och väntade på att lilla Lowa skulle döpas då prällen (som förövrigt är min faster) kommer fram och berättar att detta dop kommer bli liiite annorlunda. Ohyeah! Jag är fortfarande chockad. Önskar er all lycka, ni är en sån fin familj! 

Eftersom jag inte har fått med en enda bild i det här inlägget så kompenserar jag upp det hela med en förjävla bra låt; Det Vackra Livet – Kristallen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0