BAL 2011?Kan bli så att jag kanske går på balen trots allt. OM jag nu kommer göra det, ska jag ha bära denna vackra pärla och hårfärg. The perfect match! Åh, jag som verkligen ha velat gå..och nu kanske jag kan det med. Wiiiheheh

Love kills.

Long time no seeee! Jovars, Barcelonaresan var så himla underbar, vissa stunder kändes det som svenska sommar faktiskt, 20-25 grader i solen, glajorna på, ja, ni vet ju själva hur det brukar gå till. Underbar resa i alla fall, helt underbar! Nu är jag tillbaka i kråkboet, bihålan, träsket eller vad du nu vill kalla det..jag-är-hemma. Och det känns inte okej någonstans, fan förjävligt, om jag ska vara helt uppriktigt!

Härlig kväll igår förresten. Tumbs up for G-fest! (Då menar jag inte alla småttningar utan i stället alla människor som befann sig på just Chappe's) Det brukar ju inte vara så mycket folk så att säga. På tal om något helt annat så planerar Hanna och jag att dra upp till  i Jönköping om två helger. R&F spelar ju på centrum och det är ju liksom nästan det bästa som finns just nu, så jävla grymma brudar!

Nu ska jag försöka sova, upp tidigt imorgon. Hörs ju! puss


Hoppas på ett sånt här tryck när vi kollar på dom! FY FAN VAD PEPP JAG ÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BYE BYE!
Imorgon vid den här tiden lär jag vara i Barcelona, och njuta. Adiós a todos, me voy a vivir la vida en Barcelona!

Abrazos!

Freaky like me me me me!

Fy fan vad värdelöst det är att åka till skolan och att ha en lektion på 1 timma för att sedan sluta. Sjuuuk frustrerande, men självklart så måste jag! Nu ska jag dra och duscha, Cocca kommer snart och hämtar mig. Snällt! Åker förresten till BARCELONA på söndag, så-jävla-underbar-känsla!!!!!!


pyss

Angelique Johner, vilken inspobomb!Foto lånade av: Angelique Johner


Instämmer Rebecca och Fiona, Angelique Johner är typ världen bästa fotograf! Me like..aaaalot

Ställer klockan på 06:15...Godnatt, typ.

Make way for the S.O.V

Faaaaaaaaaaaaaan! Nu har jag tagit ett TUNGT beslut. Ska hoppa av dansen på tisdagar och enbart köra fredagar istället. Jag fixar fan inte dans två dagar i veckan alltså, tid kanske jag har men det är så in i helvete jobbigt att hålla på med skjuts fram och tillbaka. Vill egentligen inte men det är fan bara att gilla läget! Efter studenten har jag troligsvis all tid i världe också...bara att stå ut. Så ikväll..måste jag göra två fotograferingar till skolan, städa och plugga en jävla massa andra grejer. Känns bra det här, jag som har varit skoltrött sen 7:an. Lyckat! Shoppingsugen är jag också, helvete!


När jag kikade runt lite på the internets för några dagar sen hade någon brud lagt upp (klicka här) denna sköning till låt. Föll mig i smaken totalt, grym bra! Listen ladies :)


Lodi dodi, I'm at the party

 

Har suttit i 1 & 1/2 timma nu och försökt får lite struktur i mina spellistor på spotify. Det har väl gått sådär men, bra början i alla fall. Bjuder på en schön låt.

Kärlekens dag


Love me or hate me, it's still an obsession.


 
KLICKA HÄR OCH LYSSNA PÅ: CANDY - AGGRO SANTOS

Igår: Tuttaröverallt-dipp-skitsnack-fotografering-chappy och ett par glas på Uvebergsgatan 1, Storebro
Idag: Finmiddag med frugan @ Norra Storgatan 25, Södra Vi 

 


You seem unhappy. I like that.


.

"I'm all glued back together now. I make no apologies for how I chose to repair what you broke."

Nytt från H&M!


Nytt från H&M, den här föll mig i smaken men dessvärre har jag förtillfället inga pengar! Synt.


How lovely?

Andreas Wijk - All good things (come to an end)

Det går tyvärr inte att lägga in den som en video här men klicka på länken så ska ni få höra min pojkvän sjunga en fin sång!

HALV ÅTTA HOS MIG...snart börjar mitt favoritprogram! Sitter bänkad med en kopp te och inväntar Halv åtta hos mig. Jag vet inte vad det är men jag har alltid sen barnsben haft en förkärlek till matlagningsprogram. Är det inte fantastiskt? Förövrigt så så har det gått bra idag, vi hann med riktigt mycket uppe på HR. Imorgon återstår bara två fotograferingar kvar, kempegreat! Vi hörs ppl. Pusse

En liten sneakpeak på projektarbetet....
Ser inte så äckligt ut va?

You are my angel and you light upMitt huvud är liite ur balans förtillfället. Och, det är liiite frustrerande. Orkar inte tänka, för då tänker jag bara på fel saker. Tydligen. Hamnar där jag inte borde hamna, ja ni vet. Jag vet att jag har rätt, men ändå vill jag inte tro det..ibland, typ stunder som sånna här. Ensamna och jävligt uttråkade stunder. Herregud vad jag är beroende av sällskap. Usch. Imorgon är det studiedag och det innebär att vi är lediga. Men, jag Sara och Pernilla ska jobba med vårat pprojektarbete (chokladbok) istället ..ska bli rätt skönt, vi har en del att ta ifatt. Nu ska jag käka lite gött godis och kolla på tv. Vi kanske hörs senare, vem veet?

Puss. 


Inget liv, utan stil.

 
 

Monki.

So all I need is a time machine...(Snart far vi till Barcelona. På bilden: La rambla)


Som vanligt drabbas man av den välnämnda "söndagsångesten" om och om igen. Den här helgen har jag inte ens gjort något dumt, men ändå drabbas just jag. Blööö, inga tummar upp alltså. Försöker medicinera mig själv lite med sköna låtar och några tillbakablickar från gårdagens bravader. En av kvällens absoluta höjdpunkter måste ha varit när Hanna och jag satt och pratade The Sims-språket med varandra för att försöka skrämma bort en äcklig gammal 45-åring som givetvis var tvungen att sätta sig vid just vårat bord. "Jag har en 11-åring flicka hemma, hon ska aldrig bli som ni två, usch vad ni är fula" Sa han kollade på oss med en inte allt för skön blick. Men, Hanna och jag fortsatte så glatt och pratade på som aldrig förr. Kvällens andra och också kvällens avslut måste ha varit när Lou (Ludde) gjorde en riiiktig jääävla vurpa utan för Pizzeria Palma. "Faan vaad haal....t" BAM! Så satt han där på gatan. Tror nästan det gjorde lite ont. Jag, liksom många andra skrattade så vi tjöt, vad är inte roligare än ren skadeglädje alltså? 

- En sak värd att nämna är också att jag och Elly var i Linköping igår på förmiddagen. Helmysig dag verkligen med mycket skratt och tokigheter. Donk donk. Nuu, ska jag snart dra täcket över huvudet. Skola imorgon, som vanligt!

Pusspusss.

Man måste dö några gånger innan man kan leva

Jag lever mitt herrskap. Jag lever så in i helvete. Jag är tillbaka, glad och jävligt go, kanske en smula lycklig också. Jag ska börja med att säga hej förresten. Vad kul att vara tillbaka, hej fan! Ja, som ni kanske ser och har lagt märke till så har min blogg varit nerstängd i ett par veckor nu. Helt ointressant alltså. (Kul att några ändå har kollat in mig ändå, det värmer faktiskt lite) Varför jag inte har skrivit här behöver vi inte gå in på i detalj, jag kände bara för att ta det piano ett tag och inte uppdatera er om mitt liv 7-24, kort och gott. Det finns personer som inte behöver inkräkta sig in på mitt såkallade "privatliv", and thats it. Mer behöver inte nämnas. Det är inte dirket något speciellt som har hänt än så länge mer än att jag har börjat dansa/träna i veckorna. Första gången på ett år jag känner jag att "måste" träna, och liksom, hur bra är inte det? Bland det bästa som finns nu för tiden. Jag tänker inte bli tjock och äcklig, jag fasar för sånt! 

Ikväll sa jag hejdå till mamsen som drar iväg till Indien i 3 hela veckor, spännande ju! Hade inte varit fel med lite semester. Solsemster. Jag åker till Barcelona den 20 feb..för er som ville veta. Nu är jag jävligt trött och seg så det är nog lika bra att jag avrundar detta inlägg med lite örongodis. Klicka HÄR!


Pusspusspuss.


RSS 2.0